Digibilities blog

Microsoft heeft een nieuwe CEO


Je bent vast en zeker bekend met Microsoft en de oprichter Bill Gates. Misschien ben je minder bekend met Steve Ballmer, de opvolger van Bill Gates. Steve Ballmer heeft vorig jaar aangekondigd te stoppen als CEO van Microsoft en geeft het stokje door aan een nieuwe leider.Lees verder over "Microsoft heeft een nieuwe CEO"

Laat je inspireren door deze 6 regels tot succes


Ben je net zoals wij ambitieus en geniet je ook van succes? Succes zit in de kleine dingen en toch kost het vaak veel tijd en energie om een klein beetje succes te behalen. Daarom is het best eens fijn wanneer je gemotiveerd wordt. Om je te motiveren naar jouw succes, vind je in dit weblogbericht een speech van Arnold Schwarzenegger over zijn '6 regels tot succes'.Lees verder over "Laat je inspireren door deze 6 regels tot succes"

Apps testen op verschillende mobiele apparaten


Je hebt besloten om een app te ontwikkelen voor mobiele telefoons. Je huurt ontwikkelaars in die je plan uitwerken tot een werkende applicatie. Op een feestje met vrienden en familie vertel je vol trots over je gloednieuwe app. Je demonstreert de app op je telefoon aan iedereen die het wil zien. Men is enthousiast en download zelf de software uit de App Store. Vervolgens blijkt dat je gloednieuwe app niet bij iedereen op de telefoon functioneert. Door op de juiste manier te testen kun je dit probleem voorkomen.Lees verder over "Apps testen op verschillende mobiele apparaten"

10 tips voor een succesvolle mobiele app


Op dit moment hebben zowel Google als Apple meer dan 1 miljoen apps in hun Stores. Nog geen 10% van al deze apps wordt veelvuldig gebruikt. Bekijk de lijst met geïnstalleerde apps eens op je eigen smartphone of tablet. Welke applicaties gebruik je nu dagelijks, voor welke apps heb je betaald en waarom gebruik je juist deze apps?


In mei 2011 sprak Wayne Pan al over 'Don't just build a mobile app. Build a business.' oftewel ontwikkel geen mobiele applicatie om de applicatie, maar om een bedrijf op te zetten. In deze weblog geven wij 10 tips om succesvol een mobiele applicatie in de markt te zetten.Lees verder over "10 tips voor een succesvolle mobiele app"