Contract Management Software

Sneller werken met minder fouten


Wij ontwikkelen contract management software voor verschillende branches. Branches als juridisch, assurantie, verhuur, automotive en vastgoed zijn goede voorbeelden hiervan. Met onze contract management software werk je sneller en maak je minder fouten.


Contract Management Software - Neodocx

Onze contract management software is Neodocx. Neodocx heeft als doel meer flexibiliteit in het maken van contracten, het eenvoudiger verwerken van contracten en het minder maken van fouten zodat kosten en tijd bespaart wordt.


Contracten maken

Binnen Neodocx kun je zelf contracten maken. Je maakt zelf invoervensters en koppelt invoervensters aan tekstdocument. Invoervensters en tekstdocumenten vormen samen de kern van al je contracten. Je eigen gemaakte contracten stel je eenvoudig beschikbaar voor je collega's of medewerkers. Door Neodocx te gebruiken, maak je je contracten op maat.


Modules

Neodocx is modulair gebouwd. Dit betekent dat modulen aangepast en uitgebreid kunnen worden. Bestaande modulen kunnen aangepast en uitgebreid worden. Ook is het mogelijk om modulen speciaal op maat te leveren. Er zijn diverse standaard modulen beschikbaar.


De volgende modulen zijn beschikbaar:

Applicatie formulieren maken

Contract maken en beheren

Agenda

Takenlijst

Tijdregistratie

E-mailbeheer

Relatiebeheer

Documentenbeheer

Gebruikersrechten

StatistiekenData in de Cloud

Je contracten worden opgeslagen in de Cloud. Op deze manier kun je altijd bij je contracten waar je ook bent. Ook kun je met meerdere collega's werken aan contracten. Wij bieden naast Cloud opslag ook de unieke mogelijkheid om de contracten juist niet in de Cloud te zetten. Je contracten worden dan offline op een lokale PC of server te geplaatst.Voor wie is Neodocx?

Neodocx is voor ieder kantoor, bureau, onderneming of individu dat contracten opstelt. Of je nu contracten voor verhuur, verkoop of ander juridisch document nodig hebt. Neodocx is de oplossing voor sneller werken met minder fouten.Ben je geïnteresseerd in de Neodocx oplossing? Neem dan contact met ons op via 050 - 211 00 55.

Persoonlijk advies en begeleiding

Je wordt door ons begeleid vanaf het moment dat je klant bent. Wij adviseren je tijdens het ontwikkelen van jouw nieuwe applicatie, zodat jouw bedrijf beter wordt geautomatiseerd.

Andere specifieke wensen?

Heb je wensen die afwijken van de norm? Leuk! Wij leveren maatwerk en zijn creatief. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij denken met jou mee. Neem contact met ons op via 050 - 211 00 55.


Adres:
Peizerweg 97
9727 AJ GRONINGEN

Telefoon en e-mail:
Telefoon: 050 - 211 00 55
E-mail: info@digibilities.nl

Vragen, demo of offerte?
Bel 050 - 211 00 55 of vul onderstaand formulier