Leonardo da Vinci als Plato

Pythagoras

Aristoteles

Socrates

Archimedes

Michelangelo als Heraclitus

Diogenes

 


Over Digibilities

Full service softwarebureau sinds 2001


Digibilities is een full service softwarebureau, opgericht in 2001 en gevestigd in Groningen. Met onze deskundigheid ontwikkelen wij voor èn met onze klanten functionele en gebruiksvriendelijke maatwerksoftware voor desktop, mobiel en het web. Een van onze producten dat wij sinds 2001 voeren is Neosense, een Microsoft Windows Desktop applicatie waarmee gebruikers Content Marketing kunnen toepassen binnen de organisatie.


Digibilities werkt samen met bedrijven, overheden en instellingen uit verschillende branches voor het oplossen van complexe software vraagstukken. Wij helpen onze klanten met het verbeteren en vereenvoudigen van verschillende bedrijfsprocessen op het gebied van ICT en de implementatie daarvan. Samen met onze klanten werken wij gericht op toegevoegde waarde en het opbouwen van lange termijnrelaties.


Digibilities is een onderneming die kiest voor vernieuwing waarbij nadruk wordt gelegd op kwaliteit en professionaliteit. Wij blijven betrokken bij onze klanten en bieden ondersteuning waar nodig.Meer van Digibilities

Meer diensten en software voor zakelijk succesLife It - Elke dag mobiel!

Life It, opgericht in 2005, is een handelsnaam en dienst van DIGIBILITIES. Life It ontwikkelt mobiele applicaties voor de bekendste en meest gebruikte besturingssystemen als Google Android, Apple iOS (iPhone en iPad) en Windows Phone.


Bij Life It krijgt u geen ingewikkeld technisch verhaal, u krijgt een werkende mobiele applicatie, die aansluit bij uw wensen.


Bezoek de website van Life It


Indiemedia - Laat je bedrijf groeien, laat jezelf online zien!

Indiemedia, opgericht in 2015, is een handelsnaam en dienst van DIGIBILITIES. Indiemedia maakt websites voor het MKB.


Websites die zorgen voor meer online zichtbaarheid, een betere positie in Google en die geschikt zijn voor mobiele telefoons en tablets. Indiemedia websites trekken meer bezoekers, meer klanten en meer omzet.


Bezoek de website van Indiemedia


Neosense - Brings content to life!

Neosense, opgericht in 2001, is een handelsnaam en product van DIGIBILITIES. Neosense is software om al je Content Marketing activiteiten mee te beheren.


Content tot leven brengen is waar het bij Neosense om gaat. Plaats pakkende teksten, helder opgemaakte tabellen, frisse afbeeldingen en inspirerende video's op je website of weblog, en dat zonder gedoe. Het resultaat wordt automatisch gepresenteerd in een responsive design voor desktop computers en mobiele apparaten.


Bezoek de website van Neosense


Triple Target - Connect | Monitor | Act

Triple Target, opgericht in 2017, is een handelsnaam en dienst van DIGIBILITIES in samenwerking met Breedband in Bedrijf.


Triple Target verzorgt en ontwikkelt Internet of Things oplossingen. Bij Triple Target krijgt u een gedegen en werkende oplossing. Triple Target levert oplossingen op maat in de vorm van hardware, software en advies.


Bezoek de website van Triple Target
Bent u benieuwd naar de software voor uw organisatie?

Vul onderstaand formulier in of bel ons op 050 - 211 00 55

DIGIBILITIESTelefoon: 050 - 211 00 55

E-mail: info@digibilities.nl

Internet: www.digibilities.nl


Peizerweg 97

9727 AJ GRONINGEN

Kamer van Koophandel: 01099333